Смачні шедеври

Мої кулінарні пригоди

Previous Entry Share Next Entry
Трохи солоденького не зашкодить!!!
beethe
    Як зробити з гарбуза солодощі??? Легко!!!
Візьміть:
  • гарбуз -- 200 гр
  • лимонну кислоту -- 1 гр
  • цукор -- 160 гр
    Очищений гарбуз нарізати кубиками 2 х 2 см. Відміряйте 40 гр цукру, засипте порізаний гарбуз і покладіть в холодильник поки гарбуз не пустить сік. Тоді візьміть пательню висипте туди гарбуз із соком і доведіть до кипіння (треба, щоб соку стало більше). Зцідіть сік, а гарбуз залиште у прохолодному місці.
    Тепер влийте сік у 120 гр цукру. Добавте лимонну кислоту. На малому вогні, постійно помішуючи варіть поки цукор повністю не розчиниться.  Влийте гарячий сироп в охолоджений гарбуз. Варіть на малому вогні поки сироп не стане густим, а гарбуз стане темнішим і наче прозорішим. 
     Готово. Їсти ложкою. Чаєм можна не запивати.

?

Log in