Смачні шедеври

Мої кулінарні пригоди

Previous Entry Share Next Entry
Сьомга з беконом
beethe
Горячая закуска из семгиОсь уже зовсім не таке дієтичне блюдо.
На 4 порції:
  • філе сьомги -- 400 гр
  • пучок свіжого базиліку
  • сік половини лимона
  • шматочки нарізаного бекону -- 12 шт
  • сіль, перець
Промиваємо філе під холодною водою. Ріжемо на невеликі продовгасті шматочки. Солимо і перчимо, кладемо по листочку базиліка. Завертаємо в шматочки бекону (важливо щоб бекон був тонко нарізаний). Деко закриваємо фольгою і викладаємо рибу. Духовку розігріти до 180 градусів і випікати приблизно 10 хвилин.
Страва виходить жирною тому до риби дуже підходить варена картопля. Смачного.

?

Log in