Смачні шедеври

Мої кулінарні пригоди

Previous Entry Share Next Entry
Яблучно-горіховий пудинг
beethe

    І знову вертаємось до основи всього - солодкого.
На 4 порції нам знадобиться:

  • яблука -- 130 гр
  • молоко -- 200 мл
  • яйця -- 40 гр
  • цукор -- 30 гр
  • грецькі горіхи -- 50 гр
  • манної крупи -- 16 гр
  • масло або олія
     
    Спочатку грецькі горіхи треба трохи підсушити в духовці. Потім по можливості зняти шкірку. Помолоти в м'ясорубці, пересипати в каструлькуі залити молоком. Варити, помішуючи, декілька хвилин. Всипати в молоко манну крупу, довести до кипіння і зняти з вогню.
    Яблука порізати на невеликі кубики. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити.
Яблука і яйця додати до молочної маси. Обережно перемішати. Розкласти по формочкам, змащених маслом, і варити на пару приблизно 30 хвилин (або поки не відчуєте солодкий аромат)
     Смачного.

?

Log in

No account? Create an account