Смачні шедеври

Мої кулінарні пригоди

Previous Entry Share Next Entry
Гарбуз з помідорами в сметані
beethe
Це, мабуть, найсмачніше, що я робила з гарбуза.
Вам знадобиться (4 порції):
  • гарбуз -- 800 гр
  • помідори -- 250 гр
  • сметана -- 125 гр
  • мука -- 10 гр
  • масло, сіль, перець
Помідори промиваємо, заливаємо на 10 секунд окропом. Тепер з них можна легко здерти шкірку. Нарізуємо кубиками і тушимо на маслі 10 хвилин (не забуваємо накрити кришкою). Гарбуз промити, обрізати шкіру, видалити насіння і нарізати крупними кубиками. Залити сметаною і варити так 10 - 15 хвилин (кришка закрита) аж поки гарбуз не стане мяким. Посолити.
Тепер додаємо тушені помідори і муку. Тушимо ще пару хвилин, не забуваючи помішувати. Смакує з м'ясом, картоплею або ж вермішеллю.
Смачного.

?

Log in

No account? Create an account