Смачні шедеври

Мої кулінарні пригоди

Previous Entry Share
Свинина у вершках
beethe
    Цього разу я розповім, як зробити дуже смачну свинину у вершковому соусі.
Вам знадобиться:
  • свинина -- скільки з'їсте;
  • суміш "італійські трави" -- до смаку;
  • мойонез
  • вершки
  • сметана
  • духмяний перець
  • цибуля
  • олія
    Отже для початку треба зробити маринад. Змішайте майонез, перець та італійські трави ( продаються в магазині ). Злегка відбийте свинину і посоліть. Змащену маринадом свинину викладіть у каструлю або миску чергуючи з цибулею. Залиште на ніч у прохолодному місці.
    Наступного дня мариновану свинину обсмажуємо в олії на пательні (хвилин 5). Бажано разом із цибулькою, бо так смачніше. А тепер в іншій пательні змішуємо столову ложку сметани, ложку майонезу і пакетик вершків (200-250 мл) 35% жирності.(Кількість соусу залежить від кількості свинини. Треба щоб соус майже покривав шматки м'яса.) Перекладаємо сюди нашу свинину і тушимо в цьому соусі ще 1 годину під кришкою.Не забуваємо перевертати час-від-часу. Коли свинина майже готова відкриваємо кришку для того, щоб соус трохи загустів.
     Все свинина готова. Смачна сама по собі:)

?

Log in